lauantai 16. maaliskuuta 2013

Perjantai-illan Simply AcousticViikonloppu aloitettiin eilen illalla miehen kanssa yhden paikallisen kuppilan 10-vuotissynttäreillä.
Lähtö sinne viivästyi pikkasen liikaa, kun mies halusi nähdä K1 matsin ...täytyy tunnustaa, että mustakin on tullut vuosien mittaan tän taistelulajin kannattaja.

Baarissa oli meno jo korkealla ja melkein myöhästyttiin pikkupalatarjoilusta ja seisomapaikka löytyi vain vetoisen tuulettimen kohdalta. Mutta ei se niin kauheesti menoa haitannut ... livebändi soitti nimensä mukaan "simply acoustic", trio oli tosi mahtava ja laulajalikka veti todella hyvin Adelet ja Janis Joplinit. Välillä kolmas heppuli soitti truballa kaihoisasti ja niin seksikkäästi bossa novaa.
Muutaman punkkulasillisen ja soiton mukana heilumisen jälkeen kipiteltiin takas kotiin.

Tänään on ollut aivan todella kaunis, mutta tuulinen ja kylmä talvipäivä. Talvipäivä tosiaankin kun on ollut niin kylmää! Krookukset yrittää vienosti kukkia, mutta ei nekään innostu tuossa kylmässä tuulessa kovinkaan paljon kukkiin.
Nautiskelin kuitenkin terassilla tuulen suojaisessa paikassa auringosta juoden kahvia ja lueskellen suomalaisia naistenlehtiä. Niitä vaan saa vähän liian harvoin tänne asti ;)

1 kommentti:

  1. Anniliini,
    harvoin tulee kommentoitua, mikä on kyllä tosi tylsää minulta, kun sinä kirjoitat niin kivasti. Vaikeistakin asioista. <3

    VastaaPoista