lauantai 9. maaliskuuta 2013

Lasillinen punkkua & home alone

    (kuva internet: 
     https://www.facebook.com/photo.php?fbid=421147167973333&set=a.380406308714086.92409.125658087522244&type=1&theater)


Lasillinen punaviintä, paljon hyvää naposteltavaa, melko hiljainen talo, loppuun luettu ruotsalainen dekkari....
lauantai-ilta...
Parasta tässä illassa on se, että mies on töissä!
Aamupäivällä soittivat ... casinolla on joku porukka joka haluaa "entertainment music" ja siinähän mies on ammattilainen.

Parasta tässä on se, että mies sai edes yhden illan hommia ja se että saan olla yksin kotona (nuorimmainen on kaupungilla synttäreillä & yökylässä kaverilla, esikoinen katsoo kaverinsa kanssa yläkerrassa kauhuleffoja).
Näitä tälläisiä iltoja saisi olla enemmänkin, varsinkin viikonloppuisin.
Kun on tottunut parinkymmenen vuoden aikana olemaan melkein kaikki illat yksin lasten kanssa kotosalla, siihen tottuu ja kun tapoihin tulee muutoksia niihin on joskus vaikea totutella.
Tietty olen jo tottunut siihen, että mies on enemmän kotosalla työn puutteiden takia, mutta tälläiset yllätykset ovat välillä aivan ihania.

Teen mitä lystään ... telkkarin kaukosäädin on omassa käytössä ja saan risteillä kanavalta toiselle niin paljon kuin huvittaa ja katsoa mielin määrin imeliä romattisia komedioita tai ihan mitä vaan ilman murisevia kommenteja.... Annan netin olla auki vaikka kuinka pitkään ilman, että joku huomauttaa sähkön kulutuksesta tai siitä miksi netissä ylipäätään pitää roikkua koko ajan.

Olisin tietty voinut lähteä vaikka kylille uuteen bilepaikkaan, mutta jotenkin ei vaan huvittanut laittautua menovehkeisiin.
Ja ilma on sellainen ettei sinne ihan kauheesti teen mieli! Jo neljättä päivää sataa vettä! Sumuista, sateista, harmaata ... todella ärsyttävä ja masentava ilma. Mikä siis parempaa kuin olla kotona lämpöisessä, vetää villasukat jalkaan ja nautiskella ...

1 kommentti:

  1. Joo ei niitä harvoja ikiomia koti-iltoja enää halua 'tuhlata' missään kaupungilla bilehtimässä! Sinne 'paetaan' sillon kun koti on täynnä :D

    VastaaPoista