keskiviikko 13. maaliskuuta 2013Harmi etten älynnyt tänään siivota vessaa! ;)
Olisin meinaan erittäin mielelläni käyttänyt miehen hammasharjaa ... sen verran oli p...pää!

Mä olen kärsivällinen ja ymmärrän häntä, todellakin yritän ymmärtää. Mutta kun on itse tehnyt tosi rankan päivän töissä enkä edes ennättänyt syödä mitään ja vielä piti mennä sääntöjen mukaiseen terveystarkastukseen  ja viedä sinne vielä näytteet, niin kyllä mä toivoisin, että muakin ymmärretään edes joskus. Ei kai se ole liikaa pyydetty?!

Musta on tullut kuulemma aivan toivoton, kylmä ihminen.
Mutta en nyt jaksanut olla tänään kovin seurallinen autonkorjaajaa kohtaan enkä jaksanut mennä heidän kanssa johonkin epämiellyttävään kahvilaan. Eikä mun mielestä kangaskaupan myyjälikan tartte tietää minkälaiset väliaikaiset verhot meillä roikkuu makkarissa (Mies kertoi ystävällisesti likalle, et meillä roikkuu pöytäliinat makkarin ikkunoissa kun ei ole vielä kunnon verhokankaita löydetty!!!).
Enkä saisi valittaa, koska olen terve ja mulla on työpaikka. No voihan vinetto!!!
Kun joku haluaa olla marttyyri ja tehdä marttyyrikuolemaan niin olkoot sitten. Mutta olkoot sitä ihan omissa oloissaan!! Mua ei siihen suohon vedetä mukaan. Kuka sitä tietää kuinka monta vuotta vielä hän saa olla täällä ... Eikö siitä elämästä voisi nauttia ilman jatkuvaa valittamista pienen pienistä asioista.

Niin ja tunnustan ... olen muuttunut enkä ole enää se hiljaa myöntävästi nyökkäilevä vaalea suomalaisnainen. Jos joku asia vaivaa tai en ole tyytyväinen johonkin, kerron asiasta ... piti siitä joku tai ei.
Jos jonkun ihmisen seura ei tunnu omalta ja hyvältä, ei minun tarvitse olla kyseisen ihmisen seurassa...
Ja jos olen väsynyt rankan työpäivän jälkeen haluan edes hetken omaa rauhaa ... Ja oma asiani miten sen hetken kulutan -  makaanko mahallani keskellä sänkyä vai luen lehtiä netistä, se on ihan vain minusta kiinni!

Ai niin se päivän positiivinen asia ....höh....
Esikoinen sanoi ettei mene aikaan kovin pian naimisiin, kun miehet on noin tyhmiä (kuunteli meidän kinastelua).
Niin ja katoliset saivat nyt sitten uuden paavin!

1 kommentti:

  1. Voi voi, mitahan tuohon osaisi sanoa. Paitsi etta koita jaksaa. Onneksi osaat paastella hoyryja taalla blogissa.

    VastaaPoista