lauantai 21. heinäkuuta 2012

LOMALOMALOMALOMA!!


No ny se loma vihdoin alkoi!!!
En ole kyllä ennättänyt virallisen loma aikana työntää jalkojani mereen, kun noi ilmat nyt vihdoinkin viileni. Neljään viikkoon ei ole meinaan sadellut joten vettä ja hieman viileämpää ilmaa on odotettukin ihan innolla. Kunhan vaan ei sada koko kuukautta!

Neljä seuraavaa viikkoa aion olla vaan ja yrittää rentoutua ja kerätä energiaa talteen rankkaa syksyä varten. Matkoille ei päästä, koska rahat on loppu, mutta ehkä jotain pieniä päiväreissuja tehdään. Ja ainahan tänne päin on tulijoita :) Saksansukulaiset varmaankin pistäytyvät elokuun aikana ohiajaessaan.
Isäkin ilmoitti tulevansa useamman vuoden taon jälkeen reiluksi viikoksi. En kyllä tiedä miten saamme hänen ajan kulumaan ... ainakaan ennen ei ollut mikään rantaihminen ja jos helteet taas kohoavat hillittömiksi ei sielläkään voi koko päivää olla. Mies ehdotti, että ukkihan voi maalata meidän ikkunat mutta alkanut parkinson ei varmaan anna käsille rauhaa. Mutta ehkä puiden pilkkominen vielä onnistuu ... tai sitten saa olla päällepäspärinä komentelemassa miestä .... ja mä lähden rantsuun;))

Samalla kun haemme ukin tuolta naapurimaan lentokentältä, otamme kyytiin suomalaisen ystäväni joka vihdoinkin pääsee meille käymään. Sattumoisin hän ilmoitti tulevansa juuri samana päivänä kuin ukki, mutta kyllä meille aina mukavia ihmisiä mahtuu. Ja onhan meillä tuo vierasmaja joka sattuu olemaan juuri sopivasti vapaa. Ihana tavata ystävä johon olen tutustunut netin kautta enkä ole vielä ikinä nähnyt "livenä". Samaan aikaan ihanaa ja jännittävää ... onko tuo ihminen juuri sellainen kuin olen ajatellut hänen olevan kaikkien niiden monien keskustelujen kautta... Elämä on heitellyt meitä molempia paljon, häntä vielä enemmän ... olemme olleet toisillemme jonkinlainen olkapää johon nojata ja antaa kyynelten valua kun on siltä tuntunut.
Mutta nyt ei ole kyynelten aika vaan toivottavasti ennätetään viettää hyviä virkistäviä hetkiä yhdessä :)

3 kommenttia:

 1. Oikein mukavia ja rentoja lomapäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että saatte sinne kivoja vieraita :)
  Nettituttavien tapaaminen on aina kutkuttavan jännittävää, mutta kertaakaan en ole pettynyt - kyllä se synkkaus toimii kasvotustenkin jos on virtuaalisesti synkannut ! Tässä juuri laskeskelin kuinka monta nettituttua olenkaan jo tavannut...niitä on ainakin 13! Monet tapasin ryhmänä, mutta 4 olen tavannut ihan kaksistaankin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitti Matkatar :)

  MaaMaa, mulla on kanssa ihan samanlaisia kokemuksia noista tapaamisista. Kaikki tapaamani nettituttavuudet ovat olleet yhtä mukavia kuin olen ajatellut joten varmasti tästä tapaamisesta tulee ikimuistoinen :)

  VastaaPoista