lauantai 14. heinäkuuta 2012

Home alone

.... tälläistä hetkeä ei ole ollut pitkiin aikoihin!
Meillä on nykyään aina joku kotona enkä ole koskaan yksin.
Kun esikoinen palasi kotiin, aina on joku hänen kaveri täällä tai sitten hän on kotosalla mikä on melko outoa ... siis se, että hän viettää aikaa kotosalla.
Miehellä ei ole töitä joten hänkin on aina kotona ... paitsi silloin kun minä olen töissä.
Jotenkin aloin jo hiljalleen tottua siihen, että vietin iltoja yksin ja aloin jopa nauttia niistä. Tai jos ei huvittanut olla kotona, menin tuonne kylille katsomaan näkyykö siellä tuttuja.
Mutta nykyään joku päivystää kotona eikä ole enää sitä "omaan hetkeä" ... telkkarista tai netistä kuuluu koko ajan musaa, likat ja heidän kaverinsa höyläävät edestakaisin ... olen sanonutkin, että välillä on olo kuin asuisin asemalla!! Kissat ja koira juoksevat ympäriinsä ja joka päivä pihalla & talon seinustalla hyppiin raksamiehiä!!

Nyt nautin tästä hetkestä ... ja roikun netissä ;))

Juuri tuosta "asemaolosta" johtuen en ole saanut aikaiseksi kirjoitella mitään. Eihän täällä pysty keskittymään edes omiin ajatuksiin. Ja sitten kun pystyisi (keskellä yötä) nukun kuin tukki!!
Nämä hillittömät helteet ovat vieneet mehut tästä naisesta. En kyllä toisaalta valita, mutta olisi helpompaa jos voisin olla jo lomalla. Nautin lämpimästä ilmasta ... siitä ettei tarvitse montaa kerrosta vaatteita, aurinko paistaa ja voi kerätä aurinkoenergiaa talvea varten.
Mutta kun pitää olla töissä ... SE on tuskaa!! Ja ne aikaiset herätykset aamulla! Olisi niin ihanaa heräillä omaan tahtiin, tehdä aamuhommat ihan rauhassa ja suunnata vaikka rannalle. Mutta viikko pitää vielä pinnistää töissa ja sitten .... sitten se LOMA alkaa!


Kiitos muuten peukuttamisesta nuorimmaisen puolesta :)
Hän sain sen enkun läpi muutamien lisätuntien ansiosta. Lisätuntien antaja sanoi, että kyllä tuo tyttö osaa ja tietää, taisi vaan laiskuu iskeä kevään aikana. Nyt nuorimmainen on siis saanut nauttia lomastaa jo muutaman päivän. Nautiskeluun tulee kyllä taas tauko, koska joutuu hoitamamaan hotellilla työharjoittelun pois alta. Mutta sielläkin on sovittu ettei tarvitse olla kuukautta vaan pari viikkoa.

Mitäs muuta tässä on tapahtunut viime aikoina ......
Niin ... esikoinen tempaisi ja laitatti piersingin kieleensä!! Sain erääseen "reijitysliikkeeseen" arpajaisvoiton ja sai valita mikä paikka kehossa reijitetään. No tuo kieli oli sitten kuulemma se MUST! Sanoin kyllä oman mielipiteeni, mutta eihän mun mielipiteitä oteta sen kummemmin ja kun vielä asiantuntijat sanoivat kielen olevan parempi paikka kuin esim. huulet niin hommat tuli tehtyä. Pari päivää neiti oli sitten aivan nestelinjalla enkä muista milloin olisi NOIN monta kertaa pessyt hampaitaan tai muuten purskutellut salviateellä.
Nyt olen jo melkein unohtanut esikoisen reijitetyn kielen ... mutta paikallinen isoäiti ei ole!! Lapsi päätyy kuulemma tuota menoa paholaisen luo .... huh huh!

Ja oli meillä suomalaisia vuokralaisiakin. Kaverin kautta löysivät meille ja olivat oikein tyytyväisiä.
Samaan aikaan tässä aivan lähellä (vastapäisellä kukkulalla) vietti lomaansa mun ihana kaveri nuoruudesta! Tuli perheensä ja toisen ystäväperheen kanssa lomailemaan ja onnistuttiin tapaamaan parikin kertaa ja viettämään täällä meidän kukkulalla yksi mukava ilta. Toivat tullessaan tuulahduksen entisestä kotikaupungista. Miten ihana olikaan nähdä parin vuoden tauon jälkeen .... Nyt tuli se haikea hetki jolloin toisin voivani pakata matkalaukun ja matkata sinne kaikkien kavereiden luo....
Mutta ei tänä kesänä... :/


3 kommenttia:

 1. Tulin kurkkimaan blogiigi, ja lueskelen palan kerrallaan. Kiitos, kun olet tullut lukijakseni.
  Minulla ollut laiskuus blogin suhteen jonkin aikaa. Aika harvakseen olen paivitellyt. Jospa sita nyt terastaytyisi taas.
  Kuumaa on meillakin. Afrikasta tulleet kuumat tuulet ovat nostaneet lampötilaa huimasti. Ulkona ei tee mieli liikkua. Lahikaupassa kay pikapikaa, jos on tarvis.
  Mukavia kesapaivia sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 2. Lisays: Jostain syysta , vaikka asuinkaupunkini on Antalya, niin kavijaluetteloihin blogiystavilla se on alkanut nakya ANKARA.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kun jätit kommentin blogiini. Tosi jännää, sinä asut täällä Kroatiassa, vau. Tämä maa on kyllä lumonnut meidät ihan täysin. Niin kaunista!

  VastaaPoista