sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Oli juhla ja juhannusilta ....


Tältä se näytti juhannusaattoiltana Suomessa. Aurinko ei laskenut lainkaan ja kokko paloi
iloisesti ainakin vanhempien järvellä.
Juhannus meni kuulemma ihan rauhallisesti ja ilmatkin suosivat lauantai-iltaan saakka.


Tältä näytti puolestaan meillä juhannusaattona! Oltiin esikoisen kanssa rantsussa viettämässä "naisten rantapäivää". Tuli uitua aaltojen keskellä ja kahviteltua ihan rauhassa ilman minkäänlaista kiirettä. Eihän meillä vietetä juhannusta, mutta nyt sattui juuri sopivasti tännekin perjantaiselle juhannusaatolle pyhäpäivä ja päästiin nauttimaan vapaapäivästä helteiden merkeissä.

Illalla suomalaisen juhannuksen kunniaksi käytiin vielä saunassa. Puuttui vaan se juhannuskoivu ja vihta:/
Ja juhannus-ja saunajuomana oli proseccoa;)Eilen sain houkuteltua miehen ajamaan viidentoista kilsan päähän mun suosikkirannalle. Esikoinen lähti mielellään mukaan, nuorimmainen puolestaan meni poikakaverinsa kanssa vastapäiselle saarelle uimaan. Nyt on taas tyttöjen osat vaihtuneet ... aikaisemmin esikoista ei saanut mukaan millään ja nuorimmainen lähti meidän seuraksi. Nyt esikoisen palattua kotiin asumaan meidän seura kelpaa ja nuorimmainen puolestaan menee omien kavereidensa kanssa. Kysyin eräänä päivänä lähtisikö mun kanssa rantsuun ... vastauksesi sain vain ihme katseen ja kommentin, että "no eihän kukaan äidin kanssa lähde rannalle!" Että se teini-ikäisen kanssa seurustelusta.

Mutta meillä kolmella oli mukava aamupäivä tuolla rannalla. Juotiin kahvia (aivan ihanan iso kahvikuppi!) ja hypittiin ja uitiin aalloissa. Mies suostui ekan kerran tänän kesänä veteen eikä häntä meinannut saada sieltä sitten pois. Leikki mielettömissä aalloissa kuin paraskin lapsi:)
Harmi ettei tullut otettua kuvaa niistä hetkistä;)

2 kommenttia:

  1. Kokeilen kommentoida . Viime kommentti katosi bittitaivaalle.
    Ihania kuvia ja kivasti kerrottuja otteita elämästäsi. Kiitos kun saan lukea tätä

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä vaan Elsi :) Ja tulihan se kommentti tänne ;)

    VastaaPoista