lauantai 2. kesäkuuta 2012

Kirsikoita kirsikoita!!
Kamera ja kuvaaja eivät ole koskaan paikalla silloin kun pitäis;) Olis meinaan tullut hyvä kuva, kun kirjaimellisesti roikuin kirsikkapuussa kaksin käsin! Sanoin miehelle, että jos minua ei kuulu alas sisälle jonkin ajan kuluttua olen ehkä lentänyt katapultin avulla naapuri tontille! Välillä oli kyllä sellainen olo, että roikun kahden puutarhatason jalat ilmaa haroen. Viime vuonna kiipeilin reippaasti toisessa kirsikkapuussa, mutta tähän isoon en kyllä lähde kiipeilemään ... sen homman saa hoitaa joku muu.

Nyt riittää kirsikoita vähäksi aikaa! Nämä syödään ihan sinällään, toisessa puussa on niitä happamampia jotka sopivat paremmin leivonnaisiin ja pakkaseen.

Keväällä monet kerrat etsin miestä ympäri taloa ja lopulta löysin hänet istumassa puutarhassa vaaleanpunaisen pilven alla. Kun kuulemma japanilaiset osaavat nauttia kirsikan kukista ja "meditoida" niiden alla, niin miksi ei hänkin. Ja mikäs siinä olikaan istua kauniina kevätpäivänä kukkivan kirsikkapuun alla ja katsella kauas merelle.

7 kommenttia:

 1. Mmm,oma kirsikkapuu,kade kade! Meillä on nyt torit täynnä kirsikoita,mutten vielä ole ostanut.Nyt kun katson kuviasi niin tekee hurjasti mieli ostaa!

  VastaaPoista
 2. Namskis! Kirsikat on ihania! Ostin eilen torilta eka satsin. Ovat tosi hyvia. Mies ihmetteli niita syodessaan, etta janna kun jokainen on vahan eri makuinen. Minakin sen huomasin.

  VastaaPoista
 3. Voi joko se on kirsikka-aika siellä teillä! Aivan ihanan herkulliset kuvat.

  VastaaPoista
 4. Voi, että olette onnellisia, kun teillä on kirsikkapuu! Ymmärrän mainiosti, että vaaleanpunaisen pilven alla onihana istuskella...

  VastaaPoista
 5. Onneksi ei mene maha kuralle noista kirsikoista :) Sen verran niitä tulee naposteltua koko ajan.

  VastaaPoista