keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Elämää ei sen enempää ....

.... niinhän se on, sitä se vaan on!
Vuoristorataa taas ylös ja alas. Juuri kun ajattelin, että on sellainen hiljainen tasainen jakso niin ei! Kaipaan todellakin sellaista seesteistä kautta ... sellaista kun ei tapahtu yhtään mitää ja alkaa olla jo liiankin tylsää elämässä.

Mies taitaa jäädä ilman hommia koko kesäksi ja syksyllä on edessä se leikkaus. Miten me tullaan pärjäämään pelkällä mun palkalla?!?!?! Ja vielä uhkasivat, että laskevat meidän palkkoja syksyllä!!
Esikoinen palasi kotiin asumaan toissapäivänä. Yksinkertaisesti ei enää halunnut asua poikakaverinsa kanssa, koska alkoi käydä todella rasittavaksi. Eikä rahat enää riittäneet kuluihin ja laksuihin.
Nuorimmaisella pitäisi loppua koulu perjantaina, mutta nyt ei tiedetäkään saako kaikki aineet läpi. Tuosta aiheesta saisi kirjoitettua vaikka kuinka paljon ... Kroatian koululaitos ja opetussysteemi on saanut ja saa minulta edelleenkin todella paljon miinusta.
Nyt ei auta vielä hermostua, odotaan perjantaihin ja hermoillaan sitten!

Kun nyt edes aurinko alkaisi paistamaan ja tulisi kunnon helteet!!!

2 kommenttia:

  1. Voi että.Pidän peukkuja,että aurinkokin pian paistaa ja että asiat sujuisivat paremmin!

    VastaaPoista
  2. Voih! Täällä myös pidetään peukkuja täysillä! Kuopuksen koulun käynnistä ja tämän maan koulusysteemistä ja opettajista voisin kirjoittaa myös pari riviä...
    Onneksi tuli ne helteet kuitenkin! <3

    VastaaPoista