keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Liput konserttiin!Nyt ne on ostettu!! Jihuuuu!!!
Esikoinen kävi tänään ostamassa meille kolmelle perheen naiselle liput Tonyn konserttiin. 
Ensimmäistä kertaa mennään kaikki kolme yhdessä isompaan konserttiin. 

Pari vuotta sitten meidän piti mennä pääkaupunkiin Arenalle yhdessä konserttiin (juuri tähän missä tämä youtuben konserttinauhoitus on tehty), mutta emme menneetkään. Mies leikattiin silloin toisen kerran juuri seuraavana päivänä ... Tai olisi pitänyt leikata, leikkaus vaan siirtyi erinäisistä syistä melkein viikolla eteenpäin.
Mutta nyt liput on ostettu joulukuiseen  konserttiin tänne kotikaupunkiin. Vaikka mitä tapahtuisi me menemme ja sillä siisti!
Olen jo alkanut kuuntelemaan uusia kappaleita etten ihan kauheasti häpäise rakkaita lapsiani .... Esikoinen kyllä huomautti tänään, etten sitten kauheesti saa hyppiä paikan päällä, pitäisi kuulemma käyttäytyä niin kuin ikäisteni naisten tulee käyttäytyä! Ei siis kauheaa huutoa tai tanssimista .... mutta miten olla konsertissa, jos ei saa laulaa kurkku suorana (eihän mua kuitenkaan kukaan siellä kuule) ja hyppiä tasajalkaa?!? Se ei kyllä onnistu ainakaan minulle ;) Ja ollaanhan me tuon laulajan kanssa samaa ikäluokkaa, jos vaikka ryntään heti tuohon lavan eteen  ... ;)

3 kommenttia:

 1. Mukavaa konserttia! En olekaan pitkään käynyt missään live-konsertissa,ne ovat aina ihania:)

  VastaaPoista
 2. En ole minäkään ... jos ei lasketa näitä meidän kylällä kesäisin olevia. Sen takia odotan tätä innolla :)

  VastaaPoista
 3. "Ikäsesi naisen" nimenomaan kuuluukin tanssia, laulaa ja hyppiä sielunsa kyllyydestä! :D

  *Sopivan ikäinen on tarpeeksi vanha tietääkseen, mitä ei pitäisi tehdä, ja tarpeeksi nuori tehdäkseen sen siitä huolimatta*

  VastaaPoista