lauantai 20. lokakuuta 2012

Lauantai-iltaa

Lauantai-ilta....

... mitä tylsin tällä kertaa.

Esikoinen oli koko päivän kylillä kavereiden kanssa ja tunti sitten tuli kotiin ja linnoittautui omaan huoneeseensa (koska ajoin hänet pois omalta koneeltani roikkumasta ;) ) ...
Nuorimmainen puolestaan lähti kaverinsa luo oltuaan melkein koko päivän kotosalla. 
Mies katsoo jonkun "action movie" uusinnan uusintaa ja hiippailee vähän väliä keittoon = jääkaapille.

Itse yritin keskittyä dekkarikirjan salamyhkäisiin kiemuroihin, mutta jostain syystä joka kerta kun otan kirjan (ei väliä mikä kirja on) käteeni alkavat silmät painua kiinni. En vain pysty keskittymään kirjojen lukemiseen ... Ja  nyt kun olisi iso kasa mielenkiintoisia kirjoja hyllyssä.
Nyt sitten istun koneen edessä, roikun naamakirjassa, luen sanomalehtiä netin kautta, haaveilen kaukaisista maista joissa ystävät ovat tällä hetkellä töissä tai muuten vaan oleskelemassa. 
Muutamat heistä saavat kirjoittaa ammatikseen ja raportoivat meille mielenkiintoisista ja tärkeistä nykyhetken tilanteista Euroopan eri laitamilla. Miten se olisikaan mielenkiintoinen homma ... yhdistyisi kaksi asiaa joista pidä -  matkailu ja kirjoittaminen. Vaikka eihän minun kirjottamista voi verrata toimittajakaverin teksteihin. Niistä saa selville hetkessä asian ytimen ... omista raapusteluista en joskus edes itsekään ymmärrä yhtikäs mitään ;)

Leikin tässä samalla blogin eri pohjien kanssa. Vaihtelen ja muuttelen ja yritän vertailla mikä olisi paras.
Mutta sekin tuntuu nyt niin vaikealta. Ollako värikäs vai yksinkertainen ... siinäpä pulma näin lauantai-illaksi ....

2 kommenttia:

  1. Älä väheksy ollenkaan omia lahjojasi! Postauksesi ovat aina tosi kivasti kirjoitettuja.

    VastaaPoista
  2. Kiitti Elinan kauniista sanoista :)

    VastaaPoista