lauantai 25. toukokuuta 2013

Sataa sataa ropisee....Ja niin tekee! Sataa ja sataa ja sataa!! Ja viluttaa!! 
Mittari näytti tänään vain +10 astetta. Kahvilla ja kaupassa käydessä tuntu, että sormet ja nilkat jäätyvät. Nyt en sentään ollut ilman sukkia, mutta kyllä kaivoin heti kotiin tultua villasukat jalkaan.
Villasukat... paras lämmityskeino... Tai niin no melkein paras ;)

Suomessa kuulemma nautitaan kauniista alkukesästä, mut me täällä palellaan. Muutama viikko sitten olin jo aivan innoissani helteistä ja heittelin lämpimiä vaatteita kaapin pohjalle. Mut nyt niitä saa kaivaa taas esille. 
Uskaltauduin valittamaan kylmää ilmaan ja paleltamista tuolla kylillä ja heti tietysti muutaman tutun piti huomauttaa, että: "no eihän sulla voi olla kylmä, kun olet Suomesta kotoisin! Olet tottunut viileisiin ilmoihin." 
Voi että kun toi ottaa päähän!! 
Minkä takia mun pitäis tykätä sateista ja kylmästä kelistä, jos olen Suomesta kotoisin?!?! Ehkä just niiden kylmien ja sateisten ilmojen takia halusin pois sieltä! Ja olen ollut jo niin kauan täällä, että olen tottunut siihen että toukokuussa aletaan jo vähentämään vaatteita ja joskus jopa käydään uimassa kesäkuun alussa.
Niin ja onhan tässä jo sen verran ikää, ettei yhtään haittaa auringon lämmittävä vaikutus luissa ja ytimmissä!

Sateiset ilmat tai ei, mies pääsi tiistaina kotiin sairaalasta.
Oikeastaan eivät enää tienneet pitäisikö hänen olla siellä vai voisiko päästää kotiin. Asian ratkaisi se, että eräs naispotilas odotti yksityishuoneeseen eristykseen pääsyä. 
Nyt mies on siis kotona, voi ihan hyvin. Kuka ei tiedä hänen olevan kipeä ei voisi edes kuvitella näin olevan. Ehkä vain paljas päälaki saattaisi antaa epäilystä jostain.
Miehen olisi pitänyt mennä verikokeeseen nyt loppuviikosta, mutta ei hänellä kuulemma ollut aikaa. Piti kuljettaa omaa isään lääkärissä ja käydä hammaslääkärissä ... Soittivat jo syöpäosastolta, että missäs mies on, lupasi mennä ensi viikolla verikokeiden tulosten kanssa.
Niin ... ja häneltä otetaan kai nyt sitten luuydinnäyte lonkasta!
Eivät tiedä miksi veriarvot ovat jatkuvasti niin huonot. Kun kuulin tuon luuydinnäytteen, alkoi heti mielessä liikkua vaikka mitä... 
Mutta mietitään niitä asioita sitten, kun niiden aika tulee.

Nuorimmainen paistaa lettuja lauantai-illan herkuiksi. Siispä lettua napaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti