lauantai 15. syyskuuta 2012

Juustokakkuilua
Piti tehdä juustokakkua (vai olisko suomeks piirakkaa) kun oli niin julmetusti tuorejuustoa jääkaapissa.
En ehkä olisi sitä muuten tänään tehnyt, mutta kun nuorimmaisen poikakaveri lupautui leikkaamaan osan nurmikosta mun puolesta. Oikein kiva nuori mies:) Vihjailin ja kyselin, että tykkääkö juustokakusta (tiedän, että tykkää vaikka mistä ruasta, pitkä koripalloilijapoika kun on) ... sanoi pitävänsä johon minä totesin etten taida kuitenkaan ennättää tehdä tänään, kun tuo nurmikkokin pitäisi ajaa ennen pääkaupunkiin menoa.
Reipas nuorimies joka ei työntekoa pelkää lupautui tekemään homman ja sai palkaksi juustokakkua:) Ei vaan malttanut odottaa leivonnaisen jäähtymistä ja poltti kielensä! Saa sitten huomenna syödä loput.

Muuten päivä on mennyt rauhallisesti. Viime yönä tuli vaan vähän nukuttua, koska esikoinen juoksi ylä-ja alakerran vessojen väliä oksennellen. Jostain oli saanut yrjötaudin ja se pitä meitä hereillä melkein koko yön. Juuri kun nukahdin, kuulin tyttären vessakäynnit ja tietenkin menin keittämään teetä ja samalla päästämään koiran pihalle ja taas yläkertaan .... Sitä samaa rataa parin tunnin välein.
Tämän päivän tytär on kulkenut ympäriinsä haamun lailla ... jollei sitten ole maannut sängyn pohjalla puoliunessa.

Nyt kun olen tavallaan yksin ( siis ilman "perheen pomoa") suurimman osan ajasta, niin on enemmän aikaa roikkua netissä. Hyvä puoli tuossa on se, että tänne tulee raapustettua edes jotain.
Kirjahyllyssä olisi vaikka kuinka monta kirjaa odottamassa lukijaansa, mutta keskittymiskyky ei riitä kirjan lukemiseen ... ei sitten suomeksi eikä kroatiaksi!
Olen saanut nyt kuitenkin tehtyä niitä rästiin jääneitä hommia ja ennätin vielä istuskella aamupäivällä kahvilan terassilla naapureiden kanssa. Ja aurinkokin ilmestyi siniselle taivaalle tummien pilvien väistyttyä sen tieltä.

2 kommenttia:

  1. Ihana vävykokelas! ja ihana anoppikoklas, kun teti juustokakkua. Nam!
    Kurjaa, että yrjö tuli teille kylään. Toivottavasti saat nukkua paremmin ensi yönä!

    VastaaPoista
  2. Oih,juustokakkua,herkkuani! Kivalta kuulostaa tuo vävyehdokas.Ja toivottavasti tytär voi jo paremmin että saat ensi yönä nukuttua.

    VastaaPoista