maanantai 28. toukokuuta 2012

Varoitus!! Valitusta

Maanantai ja viikko alkoi huonosti!
Sen takia saatte lukea ensimmäisen valituspostauksen .... yritän kyllä olla kirjoittamatta liian usein valitusvirsiä ... Mut taas toisaalta ... tämähän on mun blogi, saan kirjoittaa mitä mä haluan. Ja juuri tuosta syystä vaihdoinkin uuteen osoitteeseen, että saan aivan rauhassa purkaa sydäntäni.

~ Kesäloma onkin heinäkuun sijasta elokussa ja saan tehdä kesäkuussa hommia puolet päivästä yksin!! Ja syksyllä palkat pienenee, koska kaupungilla ei ole varaa enää kustantaa uutta ryhmää ja ne rahat on kuitenkin saatava kasaan jostain. Siis onko tämä kaupungin päivis vai yksityinen!?!?!?

~ Mies menee leikkaukseen syyskuun puolivälissä eikä pysty sitten tekeen hommia vähään aikaan. Eikä hänellä ole nytkään töitä ... Ensimmäinen kesä kahteenkymmeneen vuoteen!

~ Esikoisellakaan ei ole töitä vaikka kuinka on yrittänyt etsiä. Eikä meinaa saada autokoulua läpi ... siis sitä ajokoetta.

~ Kesän Suomen keikka taidetaan nyt sitten todellakin pyyhkiä pois suunnitelmista. Hyvä, että rahaa tulee riittämään ruokaan ja laskuihin. Rantaan taidan mennä kävellen ... aamulla aikaisin kun lähden niin ennätän juuri ennen hellettä ja sitten pimeän tullen takaisin. Ainakin taitaa kunto kasvaa rannasta kukkulalle kiivetessä.

~ Appiukolla sydän on alkanut taas temppuilemaan. Auttaisi kyllä melko paljon, jos muistaisi ottaa lääkkeensä. Ja vielä kun kehtaisi kertoa lääkärille huonoa oloa eikä vain kehua, että vielä 79 vuotiaana pystyy ajamaan autoa ja on niin vetreä. Nyt tuo vetreä vanhus joutui ottamaan ensimmäisen kerran elämässään nitroa eikä henki meinaa kulkea.
Eikös sitä sanota, että "Se mikä ei tapa, vahvistaa" ...
tai ... "kyllä se aurinko paistaa vielä risukasaankin" ...

Mutta jos ei kaikki vastoinkäymiset eivät vahvistakaan tarpeeksi tai se aurinko ei ala paistaan risukasaan ... mitäs sitten??
Pakkaanko laukut ja lähden Timbuktuun?

4 kommenttia:

 1. Voimia muuta en voi sanoa.Täälläkin sama meininki joillakin on töitä ja ne puristetaan kuiviin .Rahaa,rahaa haluaa sijoittajat ja taas 400 henkee joutuu kilometri tehtaalle.Meinkii vanhimmainen suree kun haki tosi moneen paikkaan niin ei päässyt yhteenkään kesätyöpaikkaan..

  VastaaPoista
 2. Voi ei!!! Onpa kurja tilanne! Voimia, siunausta ja kärsivällisyyttä! Saat luottaa siihen, että Jumala pitää sinusta ja teistä huolta kaiken ikävän keskellä.

  VastaaPoista
 3. Liikaa on hennoille harteillesi ladattu . Aivan liikaa. HALITUS

  VastaaPoista
 4. Voi ahteri ... eihän tähän muuta voi sanoa ... :((
  Mutta eihän sitä auta muutakuin painaa eteenpäin, nauttia hyvistä asioista ja uskoa että the only way is up ... <3

  VastaaPoista