sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Nyt iski paniikki!

Tai ei se oikeastaan kai paniikkia ole vaan itseluottamuspula.
Tuolla naamakirjan puolella on uusi ryhmä johon voi ilmoittaa ja julkaista oma blogi. No mietin sitä asiaa yön yli ja päätin rohkaistua ja muutuin anonyymistä "julkiseksi".
Mutta nyt mua pikkasen kyllä arveluttaa koko asia. Kävin läpi muiden blogeja ja ne tuntuvat olevan aivan eritasoisia kuin omani! On hienoja kuvia, tekstit ovat suoraan kuin romaaneista tai lehtien palstoilta!
Mitä mä teen niiden joukossa!?!?! En yhtään mitään! Varmaan suomenkielenikin on jo aivan vanhettunutta eikä ajatus todellakaan pysy aina koossa ja mites on kirjotusvirheiden kanssa ... huh huh! Taitaa olla jo krooninen lukihäiriö menossa.
Vaikka olen bloggaillut jo yli viisi vuotta (vai peräti seitsemän) niin ei se tyyli ole muuttunut paljon miksikään. Enkä ole siihen niin paneutunutkaan tai tuumannut asiaa ennen kuin nyt. Olen aina kirjoittanut mitä mieleen tulee ja mitä elämässä on tapahtunut eikä se elämä täällä ole aina ollut tasaista ja harmoonista. Enkä edes ole kehdannut avautua aivan täysin vaan hieman siloitellut tapahtumia tai jättänyt kertomatta. Uuden blogin aloitinkin juuri tuosta syystä, ehkä voi nyt kirjoittaa ilman sensuuria joistakin asoista jotka painavat mieltä.
Blogi on ollut tavallaan henkireikä ja paikka mihin kirjoittaa elämän ilot ja surut. Aina ei jaksa läheisiä vaivata omilla murheilla ....
Jos nyt joku kuitenkin innostuu seuraamaan blogiani, niin olen todella iloinen asiasta :)

11 kommenttia:

 1. Alahan nyt! Jatka ihan omaan tyyliisi! Kirjoitusvirheitakaan en ole sinun teksteissasi kylla koskaan huomannut, tosin kuin monissa muissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anumorchy, kiitti mutta kyllä niitä virheitä aina tulee ja varsinkin kun Suomen kieli on niin muuttunut ;)

   Poista
 2. Sinunhan tekstisi ovat aina ollet ihania! Älä suotta väheksy itseäsi äläkä blogiasi, vaan ole rohkeasti oma itsesi. Sulla on ollut paljon lukijoita ja kommentteja, mikä kertoo sitä, että tyylisi puree erinomaisesti! Jatka samaan malliin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Elina, toivottavasti entiset lukijat löytävät tänne uudelle puolelle, teistä kaikista on tullut minulle niin ihania "ystäviä" vaikka emme olekaan koskaan tavanneet :)

   Poista
 3. Sepä sinun blogista tekee sinun, kun kirjoitat omia juttujasi omalla tavallasi. Kuka sitä nyt jaksaa samanlaisia blogeja samanlaisine kuvineen montaakaan lukemaan. Minä ainakin tykkäsin entisestä ja tykkään varmaan tästäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuula, laitatko oman blogisi osoitteen tänne minulle niin saan sen linkitettyä tänne ... Ellen jo linkittänyt ... ;)

   Poista
  2. www.tuulher-no.blogspot.com

   Poista
 4. Kyllähän minäkin tykkään tätä lukea, ja varmaan saat lisää lukijoitakin kun uskalsit facebookkiin laittaa. Mikä sellainen ryhmä on? Minä en ole uskaltanut ainakaan tutuille mainostella facessa blogiani....vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siirryin uuteen sen takia, koska alkoi tuntua että entisessä blogissa oli muutamia jotka kyttäsivät tekemisiäni ja sain sitten kuulla takavasemmalta niistä. Nyt olen ns. anonyyminä paitsi tuolla mainitsemassani fb:n ryhmässä. Oletko itse Matkatar facebookissa? Ryhmä on salainen, joten sinne pääsee vain kutsumalla ... (sen takia se onkin hyvä, eivät kaikki näe)

   Poista
 5. Kirjoitat mielestani hyvin, jatka vain samaan tyyliin. Mulla tulee paljon kielioppivirheita, mutta olenkin asunut ulkomailla yli puolet elamaani. Valilla tuntuu, etta ainoastaan suomalaisten blogien keskuudessa valitetaan kielioppivirheista... ;)
  Ihanaa, etta loysin uuden blogisi. :)

  VastaaPoista
 6. No haloo ... ! ;)
  Älä mollaa meitä lukijoita, jotka täällä uskollisesti käydään ja sun juttuja rakastetaan -- ilmiselvästi niissä on juuri sitä jotain mitä me haetaan, tai sitten me ollaan itse ihan juntteja ;) ;)

  xx

  VastaaPoista