sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet tuulet
Niin se vuosi taas vaihtui ja vanha jätettiin taakse.
Viime vuosi vaihtui uuteen  hiljalleen ja siinä sivussa ... joulu tuli ja meni, nuorimmainen oli (tai on vielä, huomenna alkaa koulu) joululomilla, itse tein töitä kaikki arkipäivät, mies oli onneksi uuden vuoden töissä ...
En ottanut joulusta stressiä vaan annoin se tulla ja mennä, mitä sitä hössöttämään turhaan kahden päivän takia. Tuli syötyä ja juotua aivan liikaa, nukuttua ja ulkoiltua liian vähän.


Tuokohan uusi vuosi uusia tuulia ja kujeita tullessaan? Tapahtuukohan mitään mullistavaa tämän vuoden aikana? ... Luultavasti ei!
Mietin tekisinkö uuden vuoden lupauksia, mutta luovuin ajatuksesta .... enää en suunnittele tulevaisuutta kovinkaan pitkälle enkä lupaudu mihinkään mistä en voi olla sataprosettisesti varma ... ja mikä ei tule tapahtumaan aivan lähitulevaisuudessa.

Jotain voisin kuitenkin luvata...
Voisin luvata olevani parempi itselleni, antaa itselle luvan olla se mitä ja kuka olen, tehdä mitä haluan enkä myöntyä muiden oikkuihin ja haluihin. Kuunnella itseäni ja sivuttaa turhanpäiväiset ja negatiiviset ihmiset...
Yrittää olla pikkasen parempi ihminen mitä olen tähän asti ollut....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti