lauantai 15. joulukuuta 2012

Piparipurkit täynnäJoulu tulla jolkuttaa enkä ole saanut tehtyä mitään muuta kuin ison kasan pipareita!
Väännettiin niitä nuorimmaisen kanssa viime viikonloppuna, peräti kaksin kertaisen annoksen taikinaa ja kohtahan ne on jo syöty. Lupasin tehdä vielä yhden taikinan, jos joku muu vaan lupautuu niitä paistamaan.

Viikko tosiaan jouluun ja ensimmäiset joululahjat ostin vasta tällä viikolla. Tänä vuonna lahjoja tulee saamaan vain tyttäret ja ehkä mies yhden lahjan. Rahatilanne ei anna periksi kauheeseen törsäilyyn eikä me yleensäkään ostella kaikille isoja lahjoja. Sukulaiset ovat saaneet vain minimaaliset pikkupaketit tai omatekemiäni kakkuja, tyttäriä on sitten muistettu lahjoilla enemmänkin.
Yleensä olen ostanut itselleni jotain kivaa jouluksi, sellaista mitä kukaan muu ei kuitenkaan minulle antaisi ;)
Tänä vuonna taidan hankkia uuden kännyn. Nyt on niitä teleliikkeellä tarjolla ja taidan olla minä nyt vuorossa sen suhteen. Nuorimmainen kyllä kinusi uutta älypuhelinta varastetun tilalle, mutta mielestäni ei ole sitä ansainnut tällä hetkellä. Säästäkööt rahoja ja hankkikoot sitten itse uuden kännyn kun saa rahat kasaan!

Jouluintoilu taitaa jäädä tänä vuonna vähän vähemmälle väsymyksen ja selän takia. Töissä on aivan kauhean kiirettä ja raskasta ja nyt on alkanut selkä oireilemaan juuri noista syistä. Viime yönä olo oli kuin pahimmassa krapulassa ... joka kerralla kun käänsin niskaani tai käännyin toiselle kyljelle maailma pyöri muutaman kerran ympäri akselinsa! 
Olen yrittänyt jumpata ja venytellä, mutta eihän sille mitää voi että raskas työ johtaa raskaisiin haavereihin ... Eikä tässä enää olla niin nuoria, että palautuis kaikesta nopeasti. 
Voisihan sitä tietty mennä lääkäriin, mutta kun sinne pitäisi mennä työaikaan ja kuitenkin kieltäisi kantamasta tai nostamasta mitään raskasta ... mites sitten tekisin töita!?!?
Antaisikohan se joulupukki vihdoinkin uuden työpaikan todella hyvällä palkalla?!

Annin korttipajakin on tänä vuonna ollut kiinni ... tähän iltaan saakka;) Päätin (kuten viime vuonnakin päätin) etten lähetä tänä vuonna yhtään korttia, mutta jotenkin vain löysin tänään itseni askartelemasta vanhoista korteista uusia. Aina siinä käy näin!! En saa pidettyä näppejäni irti siitä hommasta.
Nyt sitten jotkut onnelliset saavat joulukortin ... en vaan tiedä ennättääkö perille jouluksi ... mutta tulee sitten varmasti hyvän uuden vuoden toivotukset  jossain vaiheessa :)

2 kommenttia:

  1. Minun pitäisi myös tehdä pipareita,olen luvannut yhteen paikkaan .Harmi selkääsi,toivottavasti saat jumpalla sen paremmaksi.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että jaksat innostua korteista ja pipareista. Voi kuinka harmillista tuo selkäkipu ja väsymys! Toivotaan ja rukoillaan, että sulle löytyisi toisenlaista työtä. Voimia ja siunausta!

    VastaaPoista