sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Mitä olen tehnyt viime aikoina?

Olen 


surffaillut netissä ja aloittanut uuden neulomuksen. Toy-kissa on viettänyt lepohetkiä välillä makaillen näppäimistön vieressä, välillä tietokoneen näytön alapuolella ... tai surutta kiivennyt niskaani.


Välillä olen ollut todella laiska töiden jälkeen enkä ole tehnyt yhtään mitään ... muuta kuin taas roikkunut netissä ja ehkä lukenut kirjaa ....ja joinakin iltoina olen käynyt jopa nuorimmaisen koululla infossa tarkastamassa arvosanatilanteen ...Eilen illalla harmaan ja sumuisen päivän piristykseksi lämmitettiin sauna ja nostin jalat seinää vasten ja annoin ajan kulua. Ei kiirettä mihinkään ja ajatus siitä ettei tarvitse herätä seuraavana aamuna aikaisin rauhoitti mieltä ...


Kun tietää ettei tarvitse herätä viikonloppuisin aikaisin aamulla, voi hyvin mielin katsoa telkkaria myöhään yöhön ja neuloa ....


.... Joskus kuten tänään olen jaksanut olla taas se pullan ja pizzan tuoksuinen äiti joka on vääntänyt sen seittemän sortin herkut.

Huomenna taas aikainen herätys töihin ja arki vie mennessään .... 

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo teidän kisu!
    Mukavaa alkavaa viikkoa Anni!

    VastaaPoista
  2. Siis leppoisaa syksyn eloa. Kisuliini adoptoi teidat taysin rinnoin, niin kuin juuri kissat osaavat tehda. Tanaan oli NIIN hilkulla etten ottanut yksinaan naukuvaa harmaaraidallista pentua kotiin. Purin hampaita, jatkoin matkaa. Jos naen sen viela huomenna, se on menoa.

    VastaaPoista