perjantai 17. elokuuta 2012

Ilta-aurinko

Nuorimmainen oli muutaman päivän Pagin saarella lomailemassa.
Aika reipas tyttö, kun viitsi lähteä kuuden pojan kanss
a reissuun. Mutta kaikki pojat ovat naapurin poikia ja yksi heistä vielä poikakaveri, niin mikäs on mennessä.
Majoittuivat yhden kaverin luo joka oli siellä töissä, nukkuivat kaikki lattialla makuupusseissa. Päivät viettivät ran
nalla ja illalla kylillä. Onneksi tuo paikka ei ollut mikään menomesta eivätkä hekään kyllä mitään kauheita bilettäjiä, ei tarvinnut hermoilla miten nuoret "pärjäävät".

Taisin taas vaan saada selän takana kommentteja siitä, että yleensä päästin tyttären reissuun ja vielä nuorien miehien kanssa. Mut parempi päästää luvan kanssa kuin että menevät ilman lupaa;)


2 kommenttia:

  1. Kuinkas vanha sun nuorimmainen on? Ehkà tuohon lupaasi vaikutti myòs jos tunnet tyttàresi poikaystàvàn. Mà muistan 15-kesàsenà kuinka olin vihainen isàlleni, joka ei pààstànyt mua viikonlopuksi mòkille kolmen aikuisen miehen kanssa, joista yksi poikaystàvàni. Isàni ei kuitenkaan vielà tuolloin tuntenut poikaystàvààni, joten EI oli ehdoton ja kyllà mà nyt jàlkikàteen hàntà ymmàrràn, mutta silloin olin katkera.

    VastaaPoista
  2. Tyttö täyttää kuukauden kuluttua 16 ja tunnetaan poikakaveri, on samasta korisporukasta ja tunnetaan vanhemmatkin, ovat olleet jo yhdessä vuoden!! Mä en kanssa oikein viel ton ikäsenä saanut mennä mihinkään ... tai sitten en kehdannut ....

    VastaaPoista